Abban talán egészen biztosan egyetértünk, hogy a hajnak egyáltalán nem tesz jót a világosítás. Talán mindenki találkozott már olyan törékeny és száraz hajtincsekkel, amelyet a világosítás okozott. Ez a legnagyobb probléma lehet azok számára, akik világosabb és szõkébb hajat szeretnének, vagy csak a mostanság divatos pasztellszíneket kipróbálni. A problémára egy új termék, az OLAPLEX garantálja a megoldás, amely egy teljesen új technológia segítségével a világosítás által kialakuló hajroncsolódást megakadályozza.

 

 

 

Mi is az az OLAPLEX?

AZ OLAPLEX az elsõ olyan profi hajápoló szer, amely a roncsolt hajat kívánja kezelni egy új technológia segítségével. A hajat nem hidratálja és nem táplálja, hanem megszünteti a károsodást okozó alapvetõ problémát. Az OLAPLEX az egyetlen és legelsõ olyan hajápoló, amely a hajban található kötéseket megsokszorozza, a már sérült és felbomlott kötéseket pedig összeköti.

 

 

Természetesen a legtöbben arra lehetnek kíváncsiak, hogy a hajban fel fog-e gyülemleni az OLAPLEX többszöri használat után, és hogy ez a szõkítésben vagy hajfestésben problémát okozhat-e. A válasz viszonylag rövid: nem, sõt, egészségesebb és szebb lesz tõle a haj. Mûködik mindenkinél OLAPLEX tulajdonképpen minden hajtípusra használható, legyen az afroamerikai, kaukázusi vagy ázsiai, korábban vegyszer által kezelt vagy soha nem kezelt, mindegyik haj esetében mûködik!